Ilmainen digimarkkinoinnin auditointi

Digimarkkinointi auditointi yrityksesi somemarkkinoinnista, nettisivuista, verkkokaupasta tai markkinoinnin automaatioista

Haluatko Ilmaisen auditoinnin?

Oletko epävarma miten yrityksesi digimarkkinointia, nettisivuja tai verkkokauppaa kannattaisi lähteä kehittämään, jotta ne tuottaisivat paremmin? Vai oletko kenties uusi verkkokauppias ja kaipaa apua ja varmuutta kaupan kehittämiseen?

Autan mielelläni minkä tahansa ongelman kanssa. Teen yrityksellesi ilmaisen digimarkkinoinnin kartoituksen, missä kerron tämän hetkisen tilanteen ja muutosehdotukset jatkoon. 

Auditointi ei sido sinua mihinkään! 

Klikkaa itsesi lomakkeelle ja  ja otan sinuun yhteyttä! 

Haluatko ilmaisen auditoinnin?

Jos vastasit Kyllä! täytä vieressä oleva lomake ja kerro viestikentässä mihin kaikkeen tarvitsette auditointia. Somemarkkinointiin, nettisivuihin, verkkokauppaanne vai markkinoinnin automaatioihin?

Varaa auditoinnin läpikäymiseen n.30-45min aikaa.

DARKESCH DESIGN -UUDEN AJAN MAINOSTOIMISTO

Digimarkkinoinnin tärkeimmät palvelut

Palvelen asiakkaita ympäri Suomen. Toimisto on erikoistunut somemarkkinointiin, nettisivuihin ja graafiseen suunnitteluunNäillä palveluilla pystyn auttamaan pienyrityksiä digimarkkinoinnissa erittäin kattavasti. Jatkossa digimarkkinoinnin palvelut tarjontaan kuuluu myös hakukonemarkkinointi laajemmin. 

lisää myyntiä

Nopeasti tuloksia

Tulokset mitattavia

erinomainen palvelu

Joustavat sopimukset

Somemarkkinointi

Somemarkkinointi on edullista ja sen avulla tavoitat potentiaalisimmat asiakkaasi. Teen somemarkkinoinnin puolestasi tai koulutan sinut tarvittaessa itse tekemään somemarkkinointia!

Nettisivut ja SEO

Käytän uusien nettisivujen teossa WordPressiä joka on maailman suosituin verkkosivualusta. Toteutan sekä OnePage mallisia sivustoja että laajempia kokonaisuuksia.

Graafinen suunnittelu

Logot, yritysilme, värisuunnittelu, esitteet, julkaisujen taitto, myymälämarkkinointi materiaalit, banderollit, ständit. Kaikki onnistuu!