Referenssit

Digimarkkinoinnin ja graafisen suunnittelun työnäytteitä

brändin mukaista digimainontaa

Somemarkkinointi

Olisiko yrityksellesi tarvetta tehdä kohdistettua mainontaa? Sosiaalisen median alustoilla tämä onnistuu edullisesti ja helposti. Minulla on kokemusta tuloksellisesta somemarkkinoinnista reilun neljän vuoden ajan. Olen toteuttanut somemarkkinointia pääasiassa verkkokaupoille mutta sekaan mahtuu myös yksinyrittäjiä erilaisilta palvelutoimialoilta. 

Somemarkkinoinnissa tärkeintä on tunnistaa oma asiakasryhmä. Sen ympärille aletaan ajan saatossa keräämään muuta dataa. Somemarkkinointia voi tehdä niin sanottuna brändimarkkinointina, eli halutaan vaan tuoda yritystä tunnetuksi somessa, mahdollisesti myös halutaan että kohderyhmän henkilöt klikkaavat mainosta ja lukisivat yrityksestä lisää. Toinen yleinen tavoite on selkeä konversio, eli asiakas tekee verkkokaupasta oston. Tämä voi olla myös liidien hankkimista, eli halutaan asiakkaalta esim. tarjouspyyntö tai yhteystiedot. Kaikki tämä onnistuu somemarkkinoinnin avulla.

Haluaisitko sinä ottaa somemarkkinoinnin käyttöön? Autan mielelläni somemarkkinoinnin toteutuksessa. 

logo toiveidesi mukaan

Logot

Olen suunnittelut logoja niin pienille yhdistyksille kuin isommille yrityksille. Tärkeintä mielestäni logossa on, että se on selkeä ja yrityksen nimi tulee siitä helposti esille.  Värit tulee olla kirkkaat ja plussaa on, jos logosta tulee se fiilis mitä yritys haluaa viestittää. 

Graafiset toteutukset

Monipuolinen kokemus yrityksien markkinointimateriaaleista

Tuotteet

Tuotegrafiikat ja pakkausgrafiikat​

Myymälämarkkinointi

Kaikki myymälämarkkinointimateriaalit ja ulkomainokset

Asiakkaille

Käyntikortit, esitteet ja julkaiset

saavutettavat ja tyylikkäät

Nettisivut

Nettisivut tai verkkokauppasi ovat yrityksesi käyntikortti. Nettisivut voivat olla OnePage tyylillä tehdyt tai useamman sivun verkkosivusto. Nettisivujen teossa tulee ottaa useita asioita huomioon.

Tärkeintä on sivujen saavutettavuus, eli SEO-optimoinnin tulee olla kunnossa. Toiseksi sivuilla tulee olla selkeä navigaatio ja sisällön tulee olla relevanttia. Kuvien ja sisällön tulee olla sopusoinnussa keskenään. Ulkoasun tulee olla selkeä. Sivuston tulee olla nopea käyttää. 

Näillä asioilla on suuri merkitys, jotta sivustosi tulee näkymään hakutuloksissa halutulla/halutuilla hakusanalla/hakusanoilla. Lisäksi pitää muistaa että sivustoa on kehitettävä koko ajan, jotta sivusto pysyy myös halutulla sijoituksella hakutuloksissa. SEO optimointia tehdään useita kuukausia, jos sitä halutaan tehdä huolella.

Tästä esimerkkinä muutamat viimeisimmät toteuttamat sivustoni, kattosavotta.fi ja akkavuorenelainlaakari.fi, molempien sivustojen kanssa tein useamman kuukauden töitä optimoinnin kanssa ja lopulta molemmat sivustot saatiin ensimmäiselle hakutulossivulle halutuilla hakusanoilla. Kattosavotta saatiin halutulla hakulausekkeella jopa ensimmäiseksi orgaanisessa haussa.

Soittele, laita meiliä tai pistä Whatsapilla viestiä!

Kuulisin mielelläni sinusta ja yrityksestäsi

Oli digimarkkinoinnin tarpeesi pieni tai suuri, olen valmiina ottamaan haasteet vastaan! Vastaan viestiisi mahdollisimman pian.

Tavoitat parhaiten:

Yhteydenottolomake

Somemarkkinointi

Ota yhteyttä!

Haluatko lisää näkyvyyttä ja kasvua?

Teen täydellä sydämellä jokaisen asiakkaan yrityksen eteen töitä. 

Kerron mielelläni sinulle, miten voisimme lähteä markkinoimaan sinun yritystäsi mahdollisimman kustannustehokkaasti. Markkinoinnin tarkoitus on aina tuottaa lisää näkyvyyttä ja myyntiä. Somemarkkinoinnilla esimerkiksi brändimainonta on todella tehokasta ja edullista. Kysy lisää!